HomeSenge › Wonderland senge – skræddersyet søvn til dine behov

Wonderland senge – skræddersyet søvn til dine behov

Wonderland senge giver dig den bedste søvn (sengespecialisten.dk)

Wonderland senge giver dig den bedste søvn (sengespecialisten.dk)

Hvis du er stiv og træt i kroppen, når du vågner om morgenen, bør du skifte din seng ud med en Wonderland seng. Senge fra Wonderland kan skræddersyes, så de passer præcis til netop dine behov.

Når du får en seng, der passer til dine behov, vil det sige, der er taget højde for, hvor hård madrassen skal være. Dens hårdhed kommer an på, hvordan din ryg og nakke er. Nogle har brug for bløde madrasser, andre for de hårdere af slagsen. Forskellige madrasser kan de fleste senge klare. Hvad Wonderland yderligere bidrager med er det, der gør din seng unik. Derfor skal du være opmærksom på dine behov, når du investerer i en seng fra Wonderland.

Senge fra Wonderland har forskellige skulderzoner. Så i forlængelse af madrassens hårdhed skal du også overveje, hvordan dine skuldre og din nakke (som nævnt), hviler sig bedst. Skulderzonen kan afvige fra den resterende madras, hvilket vil sige, du kan få tilpasset zonen præcis til dine skuldre, nakke og hoveds behov, også selvom resten af din krop har brug for en anden slags støtte.

Livslang garanti og livslang god søvn

Wonderlands senge er bygget op af fleksible fjedre, du kan regne med holder hele livet. Derfor er der også livslang garanti på sengene.

Hvad der dog ikke kan undgås, og dermed heller ikke forsikres er, at betrækket af og til bliver lidt beskidt. Derfor er alle Wonderland senge betrukket med aftageligt betræk. Det vil sige, at en lille ulykke ikke skal stå i vejen for, at din seng altid er ren og dejlig at ligge sig i.

Med en seng fra Wonderland er du godt stillet hele livet. Den hjælper dig til at ligge på den måde, du har brug for. Den hjælper dig til den bedst mulige søvn dag et og stopper først den dag, du selv vælger at investere i noget nyt – hvis du ellers nogensinde får lyst til det.

Se Wonderland senge her: http://www.sengespecialisten.dk/wonderland/

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>