HomeSenge › Wonderland senge har unikke egenskaber

Wonderland senge har unikke egenskaber

Sov som aldrig før - med en Wonderland seng (sengespecialisten.dk)

Sov som aldrig før – med en Wonderland seng (sengespecialisten.dk)

Vi har alle individuelle og specielle personlige behov. Ikke to mennesker er ens, og de færreste af os foretrækker samme seng. Nogle vil have den hård, mens andre vil have den blød. Nogle vil have den lav, mens andre ønsker den høj. Vigtigst er det, at sengen giver den optimale støtte til din krop, og det ved man hos Wonderland. Man har derfor specialiseret sig i udvikle koncepter, der kan give optimal støtte til de fleste af os med vores foretrukne behov. Det gør Wonderland til et unikt sengebrand.

Wonderland sikrer individuelle behov

De fleste af os vender og drejer os i søvne. Det er vigtigt, at vi kan gøre det uden at blive forstyrret, hvis vores dybe søvn ikke skal ødelægges. Ud over sengen bredde, så er madrassens hårdhed her også helt essentiel. Wonderlands madrasser er derfor også helt stabile i siderne, så du ikke føler, at du ruller ud, hvis du ligger på kanten.

Mange ligger på siden natten igennem, og det har Wonderland også taget højde for. Deres madrasser indeholder en skulderzone, hvor madrassen er en smule blødere. Det betyder at skulderen synker længere ned end hoften, og din rygrad forbliver dermed udstrakt. Det er godt for ryggen, blodomstrømningen, din holdning og rygsmerter. Ud over skulderzonen, så har de også lavet en justerbar hoftezone, der fungerer således, at madrassen kan styrkes lige netop der, hvor din hofte oftest vil ligge på madrassen. På den måde kan madrassen tilpasses den enkeltes behov, og du kan undgå dårlig lænd.

Find Wonderland senge her: http://www.sengespecialisten.dk/wonderland/

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>