HomeMadras › Vælg de rigtige senge

Vælg de rigtige senge

Skal du have en god seng? (foto sengespecialisten.dk)

Skal du have en god seng? (foto sengespecialisten.dk)

Nogle vil måske sige, at det næsten er ligemeget, hvilken seng man har, så længe man umiddelbart ligger nogenlunde komfortabelt og kan sove om natten. Andre er mere kritiske med henhold til, hvilke senge de betragter som acceptable. Det er ikke til at sige, hvilken gruppe du hører til, men under alle omstændigheder kan vi alle nok blive enige om, at vi har brug for senge i vores hverdag.

Undersøgelser har imidlertid vist, at senge spiller en meget stor rolle for, hvor godt man får sovet om natten. Det kan endda være, at man selv mener, at man får den søvn, som man har brug for, men at der faktisk stadig er behov for forbedringer. Når man sover er det nemlig vigtigt, at man falder helt i søvn og sover tungt uden at blive afbrudt. Man kan sagtens komme til at ligge og vågne en smule flere gange i løbet af natten på grund af, at man ikke ligger ordentligt i sin seng, også selvom man ikke registrerer, at man gør det.

Gode senge består af gode madrasser

Det er altså vigtigt, at man gør lidt ud af i det mindste at betragte det store udvalg af senge. Med jævne mellemrum skal vi jo alle skifte vores seng ud, så ved at læse med hér, kan du være lidt bedre udrustet til den opgave næste gang.

Det vigtigeste er, at man køber gode madrasser, når man kigger på senge. Selve sengen er jo egentlig blot et stativ, som tjener som holder for madrasserne. Det er selvfølgelig også vigtigt at købe en pæn seng, der passer ind i boligens overordnede indretning. Alligevel kan dette være ligemeget, hvis man ikke vælger en god madras og desuden en komfortabel topmadras. Tag dig tid til at være kritisk, når du kigger på senge. Det betaler sig i sidste ende!

Se på madrasser og gode senge her

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>