HomeMøbler › Vælg de rette reoler

Vælg de rette reoler

Montana Reol (Foto: Montana.dk)

Montana Reol (Foto: Montana.dk)

Reoler er ikke til at undvære i et hjem. De er mildest talt altafgørende for vores personlige ejendeles placering, kilden til plads- og gulvbesparelse og endeligt sætter reolerne grundrammen for stilen i hjemmet.

Den samlede fællesnævner for reoler, uanset hvilket rum de skal prydre, så skal de være praktiske og funktionelle – og gerne med stil. Reoler er naturligvis en individuel smagssag, men der findes reoler, som kan modelleres og formes, således de passer nøjagtigt ind i hvilken som helst stue, med en hvilken som helst stil. Derfor er det slet ikke så svært at finde den rette reol i den rette størrelse, som passer en i den rette stil.

Svaret er nemlig sæt-selv-sammen-reoler. Producenterne bag disse reoler er de to store brands Montana og Track.

Montana er den mest kendte producent blandt de to. Virksomheden har været kendt for det fleksible møbeldesign siden 1982. Møbelmodulerne kan sættes sammen enkeltvis og sammen, hvilket giver dig frihed til at skabe dit eget design i boligen og dermed udtrykke din personlige stil. Modulerne fås i mange forskellige farver og ikke mindst mange forskellige dimensioner. Der findes 42 reolmoduler med 50 farver og 4 dybder, så der er frihed til at skabe din helt egen reol. Det betyder, at du kan sammensætte et reolmodul dét sted i stuen, du troede skulle stå tomt. Montana reoler giver en særlig dybde i rummet med sine farver og forskellige dimensioner. Udover at pryde dit hjem, giver de dig rent funktionelt uendelige muligheder til alle dine cd’er, magasiner, dvd, tv mm.

Track er også en møbelproducent, som er kendt for sit klassiske og ikke mindst topmoderne design. Reolerne er minimalistiske med lette og elegante linier, som man kan bygge til, på og fra med. Track fås med 7 højder, 3 bredder og 3 dybder. Det giver mulighed for at bygge ovenpå, lodret og binder derfor vægelementer smukt sammen. Tracks reolsystem giver et luftigt udtryk i rummet med enkelte farver, der gør stilen gennemført. Du skal vælge Track, hvis du ønsker et reolsystem der ikke fylder meget i rummet, men som er ultra minimalistisk, enkelt og ikke mindst æstetisk.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>