HomeIndretning › Tine K Home skaber stemning, der bliver hængende i luften

Tine K Home skaber stemning, der bliver hængende i luften

Tine K Home hjælper dig med at skabe et sammenhængende hjem (foto cahetu.com)

Tine K Home hjælper dig med at skabe et sammenhængende hjem (foto cahetu.com)

Puder, tæpper, håndklæder og bademåtter. Det er bare nogle af de smukke produkter, man kan få fra Tine K Home. Ren luksus til hjemmet, hvor et viskestykke ikke bare er et viskestykke, men derimod en lille æstetisk del i den store sammenhæng. Omtanke for detaljen giver den ægte stemning af hygge i hjemmet, og man skulle tro, at den form for stemning ikke kunne købes for penge. Men det kan den til en vis grad med Tine K Home.

Tine K Home laver også julepynt til den kommende højtid, og hvis det er på tide at skifte den gamle pynt ud, er det en rigtig god idé at se lidt nærmere på de finurlige sager.

De perfekte værtindegaver fra Tine K Home er inden for rækkevidde

Det er bare så skønt, når veninder inviterer hinanden på besøg. At forkæle sine piger med en lækker middag er prisværdigt, og så fortjener værtinden så sandelig også en ordentlig gave. Tine K Home skaber en lang række produkter, der vil være perfekte at forære ved en festlig lejlighed, og som er lidt ud over det sædvanlige.

For eksempel en pakke med lækker sæbe, der ikke bare dufter fantastisk af grøn te, men som også er utrolig smuk at se på. Ikke mindst i sin indpakning, der vil være en fryd for ethvert værtindeøje. Sæben vil ligge på badeværelset og pynte noget så dejligt, mens den udsender en skøn duft. Andre sæber fås i flydende form og med andre muligheder for duft.

Og med al den snak om duft skal det også nævnes, at Tine K Home også laver duftlys. Endnu en mulighed for en skøn venindegave med sin friske og dejlige duft af figen. Duftlyset kan sprede stemning og aroma i ethvert af husets rum. Om det så skulle være badeværelse, køkken eller soveværelse.

Se et stort udvalg af produkter fra Tine K Home her

Gå til Tine K Home egen hjemmeside her

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>