HomeIkke kategoriseret › Tilkald vvs, når uheldet er ude

Tilkald vvs, når uheldet er ude

Undgå gør det selv - få din vvs-mand til at gør-det-ordentligt (foto ltm.dk)

Undgå gør det selv – få din vvs-mand til at gør-det-ordentligt (foto ltm.dk)

Mange mænd mener selv, at de kan lave alt. I Danmark er der en meget stor gør-det-selv-kultur, som gør, at mange håndværkere kan have det svært i deres erhverv. Vi anerkender, at de har taget en uddannelse, og dermed også ved mere, end vi selv gør, men vi anerkender ikke, at vi ikke selv kan klare tingene i huset. Det gælder, hvis der skal males, hvis der skal laves tag eller hvis vi skal have nyt lys i huset. Dermed kan det give håndværkerne nogle problemer med at finde kunder til deres arbejde. Og det har regeringen så prøvet at afhjælpe med at give fradrag, hvis man benytter sig af en håndværker. Et erhverv, som ikke har problemer med at finde arbejde, det er vvs. Der er nemlig ikke ret mange mennesker, der kan lave vandet eller varmen selv, hvis uheldet er ude.

Få hjælp af en professionel og undgå oversvømmelse

Alle kommer til at tilkalde en vvs’er på et tidspunkt i deres liv. De fleste huse i Danmark er af ældre dato, og derfor kan der også ske lækager. Det kan for eksempel være, at et vandrør springer, når det er koldt, men det kan også være helt andre banale ting. Det kan være, at bruseren ikke giver tryg nok eller at vandhane ude i køkkenet ikke gider at blive varm. Her kan du så tilkalde en, der har forstand på vvs, og så kan du hurtig få det lavet. Find din lokale vvs’er hver gang, og så kan du nok godt aftale lidt rabat.

Få hjælp til vvs her!

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>