HomeDesign › Spiseborde – gør dit hjem mere indbydende med et flot spisebord

Spiseborde – gør dit hjem mere indbydende med et flot spisebord

Find det rigtige spisebord til dit hjem (foto: traevarer.dk)

Find det rigtige spisebord til dit hjem (foto: traevarer.dk)

Det traditionelle spisebord bliver automatisk et naturligt centrum for sociale sammenkomster i dit hjem. Spisebordet er nemlig blevet et multifunktionelt møbel, som vi bruger i mange sammenhænge. Alt fra den daglige middag, lektierne, brætspil til den gode snak med vennerne. Når du skal ud og købe spisebord, så husk at du skal kunne bruge det i mange år. Vælg et spisebord, som du også kan bruge, hvis du flytter. Det kan godt betale sig at købe et spisebord i god kvalitet, da der er meget slid på et spisebord.

 

Spiseborde skal være praktiske og med god plads

Når du skal ud og finde det perfekte spisebord til dit hjem er der mange æstetiske faktorer du skal tage højde for. Et spisebord er nemlig det møbel i dit hjem, som er allerbedst til at skabe sammenhængskraft i familien og en hyggelig stemning i køkkenet eller stuen. Når du skal finde det helt rigtige spisebord til dit hjem findes der ingen universel formel du skal gå efter. Stil er består af personlige referencer, og derfor er det kun dig, som kan afgøre, hvilket slags bord, der fungerer bedst. Det runde spisebord giver en ekstra hygge. Man sidder lidt tættere og kan bedre snakke sammen. Til gengæld er det ikke alle rum, der egner sig til et rundt spisebord.

 

Hvad for en slags spisebord passer til dit hjem?

Det kan være praktisk med et rundt spisebord, hvor der er en plade i midten, der kan trækkes ud. Er der ikke så meget plads i din spisestue eller dit køkkenalrum, så find et bord med en plade i midten eller en klapplade for enden. Til hverdag er det rart, at bordet ikke fylder så meget, men når der er gæster, kan man have brug for lidt ekstra bordlængde. Hvad end du foretrækker og har plads til, så er der ingen tvivl om, at et ordentligt spisebord gør en forskel for den sociale dynamik i dit hjem.

 

Se det store udvalg af spiseborde her!

 

Læs også

Kontorstole der gør noget godt for dig

Playtype er lig med stilskabende dansk design

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>