HomeMøbler › Sov rigtig godt i futoner

Sov rigtig godt i futoner

Exarby Futon (Foto: ikea.com)

Exarby Futon (Foto: ikea.com)

En futon er et praktisk og pragtfuldt møbel, som vil glæde alle og især den, som er i pladsmangel. Det er et møbel, som opfylder hele to behov: seng og sofa. Der har været diskussioner om hvorvidt komforten var i top i futoner, men efter denne opmærksomhed, er de såkaldte sovesofaers komfort blevet forstærket markant.

En futon vil velegne sig stort set hvor som helst – på børneværelset, gæsteværelset, kontoret, soveværelset eller stuen. Møblet er særdeles funktionelt og meget populært hos de fleste, som har brug for en seng når der skal soves, og et mindre møbel når der ikke skal soves. Markedet er stort indenfor futoner og det kan i den anledning være problematisk at finde den rette futon. Her er listet 5 futoner op, som både er stilrene og praktiske.

”Perth” fra Idé Møbler

Sovesofaen Perth er en større sofa med chaiselong. Den er ca. 250 cm lang og 220 cm dyb. Her er der virkelig plads til at slappe af og flade ud, hvor der er god plads til to mennesker, når den foldes ud som seng.

”Exarby” fra Ikea

Denne sovesofa er til stedet med mindre plads. Sofaen er ca. 190 cm lang og passer godt ind til et mindre værelse. Materialet er let at rengøre og vedligeholde.

”Epona” fra Futon House

Epona futon er i massivt naturlakeret fyrretræ med en hvid, stor madras. Det er en designfuton, som både er funktionel, samtidig med at komforten er i top og størrelsen ideal til et mindre værelse.

”Sunbird” fra Futon House

Funton house lancerer mange sovesofaer, og Sunbird er blot én af dem. Her er der i særdeleshed sat fokus på designet. Det er et minimalistisk design, som passer ind i enhver bolig, og særligt i en ungdommelig og moderne bolig. Det er en rød sovesofa med sort metalstel med chromeben. Størrelsen er 140×200 cm.

”Ghia” fra Ilva

Ghia er Ilvas svar på futonernes konge. Det er en sovesofa, der med sin fleksibilitet og funktionalitet passer ind et hvert sted, på grund af størrelsen. Det er en sofa, en seng, en chaiselong, et designermøbel, et hyggeredskab ect. Mulighederne er store med en Ghia, da siderne kan indstilles i 3 forskellige positioner og har chromeben. Futonen er i sort tekstillæder.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>