HomeIkke kategoriseret › Skab mere lys i dit liv

Skab mere lys i dit liv

Det nye lys skaber næsten et nyt hjem (Foto Minaltan.dk)

Det nye lys skaber næsten et nyt hjem (Foto Minaltan.dk)

Lys er utrolig vigtigt for vores liv. Det er afgørende for både vores humør og vores helbred, at vi får rigeligt med lys hele året. Det kan være et problem i et mørkt og koldt land som Danmark, hvor lyset kun kommer rigtigt frem få måneder om året. Det er også derfor, at mange danskere lider af vinterdepressioner og ikke mindst D-vitaminmangel, da vi ganske enkelt ikke får sollys nok i vores liv.

Gør selv noget ved det

Mens det næsten er umuligt at ændre på vores vejr og klimaforhold, er der derimod andre måder, hvorpå man selv kan sørge for at få mere lys ind i sit liv. I løbet af vinteren sidder de fleste danskere inden døre med varme tæpper foran fjernsynet. Det er ikke oplagt at sætte sig i en park i vintermånederne, selvom man trænger til lyset. Man foretrækker i stedet at komme hjem i varmen i en fart, hvilket er helt forståeligt. Men har man for eksempel en balkon, lukker man dagligt dobbelt så meget lys ind i sit hjem. Det er muligt at give sig selv en ordentlig lys-behandling ved at sætte sig ved de åbne døre i et stykke tid, måske med et tæppe omkring sig, og dermed suge de solstråler til sig, som man kan. Balkonen bliver ikke mindre god, når sommeren og lyset endelig kommer frem.

Læs mere om balkoner her.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>