HomeDyner › Skab intimitet og hygge med en dobbelt dyne

Skab intimitet og hygge med en dobbelt dyne

Alle par bør have en dobbeltdyne (foto pudeland.dk)

Alle par bør have en dobbeltdyne (foto pudeland.dk)

En dyne er for lidt, to dyner er besværlige. De fleste par har oplevet, hvor besværligt det rent faktisk kan være at kombinere to dyner, hvis man gerne vil ligge tæt. Ofte ender det med, at den ene dyne ryger på gulvet og man må deles om en lille enkeltmandsdyne. Her er dobbelt dynen den helt store redning. Dobbeltdynen opfordrer simpelthen til ren hygge og ikke mindst nærhed. I kan helt ubesværet pakke jer ind i den store dyne, uden i behøver være bange for lufthuller eller tæer, der stikker udenfor. En dobbeltdyne er komfort for begge parter. Det er hele ideen. Og selvom du måske ikke lige er et par, kan du alligevel få stor glæde ud af en dobbeltdyne. Tænk sig, at kunne putte i to hele dyner! Det er en nem luksus, man bør unde sig selv.

Giv en dobbelt dyne i gave

Har man bare en lille smule familie, er der altid gaver, der skal købes. Men det betyder ikke nødvendigvis, at det bliver nemmere med tiden. De fleste har vist prøvet, at hovedet er fuldstændig tømt for ideér, når fødselsdagsgaven, bryllupsgaven eller måske konfirmationsgaven skal købes. Men fortvivl ej. Der er enkelte klassikere, der næsten altid virker på den ene eller anden måde. Hvem ville ikke blive lykkelig for en dobbeltdyne? En dyne, man kan pakke sig ind i foran fjernsynet søndag morgen og en dyne, der holder de kolde vinternætter ude. Samtidig er det oftest ikke en gave, folk husker at skrive på ønskesedlen. Men derfor behøver de bestemt ikke blive mindre glade.

Klik her, og find den perfekte dobbelt dyne

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>