HomeSoveværelse › Sengetøj pynter og pryder i et hvidt rum

Sengetøj pynter og pryder i et hvidt rum

Brug sengetøjet til at farve soveværelset (foto pudeland.dk)

Brug sengetøjet til at farve soveværelset (foto pudeland.dk)

Soveværelset kan være et af de rum, man har svært ved at gøre personligt.

Der skal helst være rent, ikke for rodet og gerne simpelt. På den måde falder de fleste mennesker i hvert fald nemmest til ro. Men det falder tit sammen med, at soveværelset også ender med at blive et upersonligt rum i hjemmet, der ikke kendetegner dem, der bor der, synderligt meget. Det er en skam, for der findes lette løsninger på problemet. En af løsningerne er, at man finder noget sengetøj, man godt kan lide.

Sengetøj behøver ikke være hvidt for at være simpelt. Og sengetøj behøver i og for sig slet ikke være simpelt, hvis ikke det er den stil, du er til.

Ikke desto mindre kan du pryde din seng med alt fra naturlandskaber, til symmetriske former og helfarver, altså efter hvad du bedst kan lide. Der findes efterhånden mange designere, der specialiserer sig indenfor området, se blot med i bunden af denne tekst.

Hjemmets åbne rum

I et moderne hjem er der ikke meget, der holdes hemmeligt. Det er ligesom med vores adfærd som mennesker. Vi er blevet mere åbne på internettet, og når vi byder folk på et besøg hjemme hos os, er det sjældent man gemmer ting væk. Heller ikke soveværelset. I små hjem kan det endda være, det er et aktivt brugt rum. Det betyder også, at det ikke gør noget, man gør lidt ud af, at det ser godt ud. Det behøver ikke være for gæsternes skyld, men simpelthen bare fordi, man har muligheden for at præge endnu et rum med sin personlige, hjemlige stil. Og hvorfor ikke starte med et sæt sengetøj, du føler kendetegner dig? Når sengen er redt, og det er på, ligner dit soveværelse hurtigt en million.

Se et udvalg af sengetøj hos Cahetu

Få mere inspiration til sengetøj her:

Ferm Living sengetøj er ikke noget, du kan undvære

Sengetøj junior skal være af den bedste kvalitet

Sengetøj skal vaskes sjældent

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>