HomeIndretning › Sengetæpper fra HAY har mange funktioner

Sengetæpper fra HAY har mange funktioner

Med de mange farver finder du det du mangler (Foto Cahetu.dk)

Med de mange farver finder du det du mangler (Foto Cahetu.dk)

Sengetæpper fra HAY er ikke bare et sengetæppe. Det har mange forskellige funktioner. Først og fremmest kan det selvfølgelig bruges til din seng. Brug det over sengen med et par puder, og du vil hurtigt skabe en dejlig ro og orden i dit soveværelse. Men du kan også kaste sengetæppet over din sofa, og pludselige er sofaen lavet om til en hel anden sofa eller bare blevet lidt mere hyggelig. Du kan også bruge sengetæppet som et plaid på kolde sommeraftener eller som tæppe i sofaen, når familien skal hygge til en god film. Det har virkelig mange funktioner.

Få sengetæpper fra HAY i ni forskellige farver

Udover funktionerne, så har du også mange muligheder, når det kommer til designet. Du kan få sengetæppet fra HAY i ni forskellige farver, så er du mest til en funky gul eller måske en hyggelig varm rød? Det er helt op til dig. Det er dog en god ide at tage ned til en forhandler og se farverne først i virkeligheden, da de jo godt kan snyde lidt på nettet, men de er helt sikkert et kig værd. Sengetæppet er lavet af 100 % bomuld, så det er også nemt at holde pænt. Med et sengetæppe fra HAY får du altså et produkt som har mange forskellige funktioner, du får mange muligheder med designet og det er nemt at holde pænt. En rimelig god investering.

Se sengetæpper fra HAY her.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>