HomeIndretning › Sengelinned kan redde natten

Sengelinned kan redde natten

Valg af sengelinned betyder meget! (foto pudeland.dk)

Valg af sengelinned betyder meget! (foto pudeland.dk)

Det er vigtigt med noget lækkert sengetøj til dyne og puder, når man skal lægge sig i sengen, putte og sove. Sengetøj af satin føles absolut lækrest, og du bør derfor altid lede efter sengelinned af dette materiale. Satin er hundrede procent bomuld, men vævningen er usynlig, og sengetøjet synes derfor glattere. Satin er absolut bedst, fordi stoffet føles langt blødere end alt andet. Det er vigtigt, for når du sover, kommer du i direkte kontakt med dit sengetøj.

Det er vigtigt, at du ligger behageligt natten igennem. Søvnen er noget af det vigtigste i vores liv. Selvom det kan lyde kedeligt, så er søvnen nemlig en forudsætning for, at vi er friske og klar i hovedet til dagens vågne timer.

Dit sengelinned skal være af høj kvalitet

Dit sengelinned skal være af rigtig høj kvalitet. Det skal selvfølgelig være satin, men der ud over bør det være af tyk kvalitet, og det skal altid kunne klare vask på tres grader. Det er vigtigt at vaske hyppigt og på høje grader, hvis du skal undgå støv og støvmider, der kan give allergi og dårligt indeklima. Af samme grund bør du skifte sengetøj ofte, og derfor kan det være rart at have flere sæt. Du skal også huske at lufte flittigt ud i soveværelset, og du må først rede din seng, når du har fået luftet ud i dynerne for at komme af med fugt og varme.

Køb økologisk sengelinned, hvis du vil skåne dig selv for kemikalier og naturen tilmed.

Find dit sengelinned her

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>