HomeSenge › Senge: Godt design og god komfort

Senge: Godt design og god komfort

Søvnen er vigtig (Foto Carpe Diem)

Søvnen er vigtig (Foto Carpe Diem)

Sengen er det vigtigste møbel i et hjem. Det er her du tilbringer mange af døgnets timer, og det er her du får din nattesøvn, hvor du lader op til næste dag. Nattesøvnen er afgørende for dine præstationer om dagen, og det er derfor meget vigtigt, at du får mulighed for at sove nok og godt. Derfor er det også rimeligt at bruge tid og penge på en ordentlig seng. Den skal både være smart og passe til indretningen af dit soveværelse, men den skal også være komfortabel og sund at ligge i.

Hvad er den gode seng?

Den gode seng kan være mange forskellige ting. Vi mennesker er forskellige og ser forskellige ud. Vores senge skal passe til dem vi er. For nogle er det sundest og rarest med en meget blød seng, mens det for andre kan give dårlig ryg og urolig nattesøvn. De skal have en hård madras, som lader kroppen ligge lige og udstrakt. For alle typer gælder det dog, at sengene gerne skal støtte de rigtige steder. Det betyder, at madrassen helst skal følge kroppen og dens bevægelser. De fleste moderne senge af god kvalitet er lavet i et materiale, som netop tager hensyn til kroppen og dens behov.

Læs mere om senge her.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>