HomeSenge › Seng – Udgangspunktet for en god nattesøvn

Seng – Udgangspunktet for en god nattesøvn

Wonderland Melody seng (Foto: SengeSpecialisten.dk)

Wonderland Melody seng (Foto: SengeSpecialisten.dk)

Det et velkendt faktum, at nattesøvnen er vigtig. Sover man dårligt om natten, har det konsekvenser for resten af dagen. Sover man dårligt i længere tid har det også konsekvenser for helbredet. Søvnen skal derfor tages alvorligt. Først og fremmest skal man sørge for at sætte nok tid af til sin søvn, så man får de syv til otte timer, som det anbefales. Dernæst bør man skabe så gode rammer for sin søvn som muligt. Der skal være en rolig atmosfære og så skal man ligge godt.

Den rette seng

I virkelighedens verden er det ingen skam at opføre sig som Guldlok i eventyret. En seng skal hverken være for stor eller for lille. Den skal være lige tilpas. Man skal være kritisk og ikke bare vælge det første og det bedste. Kroppe er forskellige og har forskellige behov. Når du skal købe seng, skal du derfor være opmærksom på, hvad der er bedst for netop din krop. Din seng skal kunne rumme dig, og det vil sige, at der skal være plads til, at du kan ligge helt udstrakt. Samtidig skal sengen være så bred, at du føler, at du kan vende og dreje dig ubesværet i løbet af natten. Ikke mindst skal du afgøre om du føler dig bedst tilpas tæt på gulvet eller hvis du ligger højt. Der findes ufatteligt mange muligheder inden for senge, så det er bare med at finde den seng, som netop passer til dig og som kan give dig den bedste nattesøvn.

Læs mere om en ny seng her.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>