HomeIkke kategoriseret › Rullegardiner til hele huset

Rullegardiner til hele huset

Simpelt og billigt (Kilde fischer-danmark.dk)

Simpelt og billigt (Kilde fischer-danmark.dk)

Det gode ved rullegardiner er, at de kan fås i alle størrelser og farver. Det er et let gardin at arbejde med, og selv børn kan finde ud af at bruge dem. Derfor kunne det være en god idé at installere hele huset med en omgang rullegardiner. Du ved selv, hvordan solen kan varme hele huset op, så det bliver ulideligt at være der. Du ved også, hvordan gadelygten kan forstyrre nattesøvnen. Derfor er det vigtigt med gardiner.

Rullegardiner i alle farver og størrelser

Du kan for eksempel købe nogle helt neutrale rullegardiner til køkkenet. De kan jo være hvide, eftersom man nok aldrig ønsker, at køkkenet skal være helt mørkt. Et par hvide rullegardiner skærmer lige for den værste sol. Til soveværelset kan du købe nogle helt sorte rullegardiner. På den måde kan I få det helt mørkt i soveværelset, så I ikke bliver generet af måneskin eller andet lys. Til børneværelset kan man få sjove motiver til rullegardiner. Så har børnene noget at kigge på, mens de ligger og prøver på at falde i søvn. Så der er nok rullegardiner at vælge imellem, må man sige.

Klik her for at se et udvalg af rullegardiner.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>