HomeKontor › Ringbind er menneskets bedste ven i kampen mod rodet

Ringbind er menneskets bedste ven i kampen mod rodet

Ringbind (foto: kontorting.dk)

Ringbind (foto: kontorting.dk)

Har du en kedelig stak altmuligt liggende i øverste skuffe? Sådan en stak, der ligger og skriger på at blive kigget på? En lille dårlig samvittighed måske? Den er altså nem at få ud af verden. Midlet det er et ringbind eller to og det behøver hverken koste dig mange timer eller meget systematisk sans og hjerne.

Lige fra arbejdsdokumenter til børnetegninger

Hvis du gerne bare vil have styr på en stak papir, så er det sådan set bare at få fat i et ringbind eller to og så putte dine papirer ind i ringbindet. Vupti så er det af vejen og fylder og roder ikke. Og mon ikke du få kigget lidt nærmere på papirerne, når du nu er i gang?

Hvis du beslutter dig for, at få rigtig styr på rodet, så er der et par tricks. Eksempelvis kan du anskaffe dig nogle ringbindsfaner, der passer til ringbindet, og som gør det muligt at opdele ringbindet i temaer eller afdelinger. På den måde kan du samle eksempelvis samle alle dine regner i ét ringbind men under forskellige faner.

Burg et ringbind som skrapbog til dine billeder og minder

Bryllupper, runde fødselsdage, konfirmationer og andre store dage skal foreviges. Det bliver de ofte med massevis af billeder og ofte ender du også med en god portion sange, talere og bordkort, som du ikke rigtig ved, hvad du skal gøre ved, men som du gerne vil gemme.

I stedet for at gå ud og kaste mange penge efter en smart skrapbog, kan du samle det hele i et ringbind. Du kan både sætte hele papirer ind i ringbindet eller du kan med lidt pap, en saks og noget lim kan du skabe et lille, kreativt univers med eksempelvis bordkort og bordpynt. Du kan også samle de små dele, som ikke egner sig til at blive sat direkte ind i ringbindet, i plasticlommer.

 

Find ringbind i forskellige størrelser og farver

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>