HomeIndretning › Pynt op i boligen med en tallerkenrække

Pynt op i boligen med en tallerkenrække

Drop de kedelige stakke i skabet (foto traevarer.dk)

Drop de kedelige stakke i skabet (foto traevarer.dk)

Det er helt naturligt at gå op i, hvordan ens bolig er indrettet. Hvert døgn bruger vi mange timer i vores bolig, og derfor er det også vigtigt, at der er nogenlunde styr på noget så essentielt som indretningen af den. Boligindretning har nemlig en direkte indflydelse på vores trivsel og humør. Det er derfor heller ikke uden grund, at der bliver lavet et indlæg som dette om noget så simpelt som en tallerkenrække. Det kan man måske lyde som en lille ting, men det kan faktisk vise sig at være lige den brik, der mangler, for at din bolig er lige som du gerne vil have, den skal være.

En tallerkenrække er først og fremmest tænkt som en flot måde at udstille ens tallerkener på. I stedet for de skal stå stablet på en hylde og samle støv, kan man på en tallerkenrække stille dem op, så alle, som kommer på besøg, kan se dem. Derudover kan man selvfølgelig også selv nyde sine af det flotte porcelæn hver eneste dag. Derfor er det en god måde at pynte sin bolig lidt op på på en stilet måde.

Den praktiske side af en tallerkenrække

Selvfølgelig har en tallerkenrække også et praktisk formål, det er jo et opbevaringsredskab til tallerkener. Vi bruger tallerkener ved alle vores måltider, og derfor har de fleste husstande også en hel del tallerkener i hjemmet. Nogle af dem egner sig måske mere til at blive vist frem end andre, men under alle omstændigheder er en tallerkenrække med til at opbevare tallerkenerne, samtidig med at de bliver visualiseret, så man hurtigt kan finde det, man har brug for.

En god tallerkenrække vil ikke kun kunne opbevare tallerkener, men vil måske også have en hylde forneden, hvor der skal stå andre ting. Derudover er der ikke nogen, som siger, at det kun er tallerkener, der kan stå i en tallerkenrække. Man kan selv bruge sin fantasi, måske ved at stille tidsskrifter eller bøger op ved siden af tallerkenerne.

Find en flot tallerkenrække her

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>