HomeIndretning › Playtype er plakater til dig med stil

Playtype er plakater til dig med stil

Pryd din væg med et 'P' (Foto Cahetu.com)

Pryd din væg med et ‘P’ (Foto Cahetu.com)

Hvis du mangler lidt til de bare vægge, så prøv plakaterne fra Playtype. De er virkelig flotte, og de giver liv til alle rum i din bolig. Så er det hele blevet lidt for gråt i gråt i stuen, så prøv en af de farvestrålende plakater. For eksempel Playtype Poster P (tiger-print). Et stort P i gul og grøn pryder plakatens midte. P’ets skygge er i en sart lyserød nuance. Baggrunden er ekstra funky. Det er et tiger-print i beige og blåt. Plakaten er simpelthen ikke til at få øjnene fra.

Køb Playtype på nettet

Mange er bange for at købe plakater på nettet. For hvad kan der ikke ske med dem, når posten skal bringe dem ud? Men du behøver ikke være nervøs, hvis du køber en Playtype plakat fra nettet. Plakaten sendes nemlig i et rør af stærkt pap, så den kan tåle selv den mest voldsomme tur i postbilen. Plakaterne fra Playtype koster cirka 200 kroner, og de kan ofte blive leveret med en eller to dages varsel. Så tag et kig rundt på nettet, hvor de har et kæmpe udvalg af Playtype plakater.

Klik her for at se plakater fra Playtype.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>