HomeIkke kategoriseret › Plads til kreative gardinstænger

Plads til kreative gardinstænger

Gardinstænger (Foto: Fischer-Danmark.dk)

Gardinstænger (Foto: Fischer-Danmark.dk)

Det hedder sig, at det er de små ting i hverdagen, der betyder noget. Og sådan er det også i boligindretningen. Det er i princippet meget dejligt for pengepungen, at du ikke behøver at investere i de helt store designermøbler, lige så snart du trænger noget nyt i boligindretningen. Som du kan læse i overskriften, skal du bare tænke lidt kreativt i de små ting.

Skjult eller synligt

En gardinstang er umiddelbart ikke noget, man har lyst til at skilte med. De fleste vælger en løsning, hvor man ikke kan se den, de gemmer den væk bag gardinet eller vælger en skinne i stedet. Men i betragtning af, at der er så mange forskellige muligheder, når det kommer til gardinstænger, så kan du sagtens købe nogle, der faktisk er forholdsvis pæne at kigge på. Selve stangen lægger du nok ikke mærke til, men du kan faktisk få en masse fint tilbehør. I enderne af gardinstængerne kan du for eksempel sætte pynt på, så det bliver en smule mere personligt.

Find dem på nettet

Du skal selvfølgelig sikre dig, at gardinstængerne passer til gardinerne. Men det kan sagtens gøres hjemmefra, og derfor behøver du faktisk ikke at skulle særlig meget ud, når du skal finde dine nye gardinstænger. I stedet kan du nøjes med at kigge på en hjemmeside som fischer-danmark.dk. Her sælges både designergardiner til en fordelagtig pris, og derudover har de også en masse gardinstænger, du kan kigge på. Det er bare om at komme i gang.

Klik her, hvis du vil se dine næste gardinstænger!

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>