HomeIndretning › Panelgardiner: skærm solen af, hvor den er

Panelgardiner: skærm solen af, hvor den er

Perfekte som opdelere, eller afskærmere (foto gardinnytranders.dk)

Perfekte som opdelere, eller afskærmere (foto gardinnytranders.dk)

Det er dejligt at bo i en lejlighed eller et hus, hvor du har udsigt udover byen eller et grønt område. Det er også dejligt, når solen skinner, men ikke hvis du har arbejdet at gøre i hjemmet, og solen generer din gøren og laden. Så må du jo trække gardinerne for, og lade udsigt være udsigt indtil arbejdet er overstået. Eller må du? Med panelgardiner er det ikke nødvendigt, at trækker hele gardinet for, og du kan nyde udsigten uden at få en overophedet lejlighed eller solen i øjnene.

Skærm af for solen og opdel rummet med panelgardiner

Det smarte ved panel gardiner er, at de er opdelt i sektioner. Det vil sige, at du i et gardin, egentligt har fire for eksempel. Det er perfekt, hvis solen skinner ind ad vinduet, for så kan du nøjes med at trække for lige præcis der, hvor solen er. Du behøver altså ikke mørklægge din lejlighed eller tage al udsigten, hver gang solen generer. En anden ting, der er smart ved panelgardiner, er, at de kan bruges som rumdelere. Hvis du har brug for at skærme af ind til et kontor eller dit soveværelse, så kan du montere et panelgardin i loftet, og du har en flot og dekorativ rumdeler.

Interesseret i panelgardiner?

 

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>