HomePuder › På festival: Sover du med hovedpude eller uden?

På festival: Sover du med hovedpude eller uden?

Tag en god pude med på festival (foto Dunlopillo.dk)

Tag en god pude med på festival (foto Dunlopillo.dk)

Musik festivaler som Roskildefestival, Skanderborgfestival eller en af den andre forbinder man med god musik, øl og masser af fest med vennerne. Men mange forbinder det også med kolde og klamme nætter i et vådt telt, hvor der ikke lugter specielt godt, og hvor inventaret mest af alt består af en stor beskidt rygsæk med tøj og toiletgrej samt et tyndt liggeunderlag og en gammel sovepose, der har nogle år på bagen. Og hovedpuden – ja den bliver lavet i nattens løb af en sammenfoldet trøje. For det er begrænset, hvad man gider at slæbe med, når man skal på en 8 dages musikfestival, hvor søvn ikke er det, der tænkes på i første omgang.

Hovedpuden prioriteres højt af nogle festivalgæster

Men hos andre festivalgæster ser det måske lidt anderledes ud. Der er nemlig altid nogle, der godt kan lide at have det ekstra godt, når musikken er slut, og man skal hjem og tilbringe et par timer med mere eller mindre søvn i teltet. Ja for nogle er det nærmest nødvendigt for at kunne sove, at man ikke nøjes med et tyndt liggeunderlag, men at man har en stor luftmadras med, som man kan ligge godt på om natten. Nogle vælger også at skrotte den mølædte sovepose til fordel for en stor varm dyne og en god hovedpude. Og måske kan det egentligt være forskellen på, hvordan ens søvn bliver på sådan en festival? Eller måske er der bare nogle, der er langt mere følsomme over for at skulle sove godt og blødt på luftmadras og med en hovedpude, mens andre fint kan få en god nats søvn med noget mindre.

Fælles for både de, der ikke kan leve uden en hovedpude, og de, der kan klare sig med mindre, er, at et vigtigt faktum for at sove også er, at om nabolejren vælger at have techno fest til klokken 8 om morgenen – for så kan det næsten være lige meget, hvor godt man ligger i sit telt.

Find en hovedpude her: http://www.dunlopillo.dk/puder/

Læs mere om puder her

Share

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. […] På festival: Sover du med hovedpude eller uden? […]

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>