HomeIndretning › Opslagstavler er et smart og funktionelt redskab

Opslagstavler er et smart og funktionelt redskab

En opslagstavle er uundværlig når du først begynder at bruge den (foto kontorting.dk)

En opslagstavle er uundværlig når du først begynder at bruge den (foto kontorting.dk)

De fleste har en erindring om de gamle, klassiske opslagstavler i kork – de har hængt i de fleste klasselokaler, køkkener og i mange børneværelser. Selvom opslagstavler sjældent stadig findes i kork, er dens funktion dog stadig relevant. At have en opslagstavle både på kontoret og i hjemmet er et utrolig smart redskab til at lave struktur og orden, til at opbevare vigtige genstande, hænge diverse invitationer og vigtige papirer og så videre. De fleste opslagstavler er i dag magnetiske og kan fås i mange forskellige udtryk og design, men en funktion som de fleste kan blive enige om er utrolig smart er, når opslagstavlen også er et messageboard – altså en glastavle man kan skrive på med filttuscher.

På den måde bliver funktionen dobbelt og kan altså anvendes til at skrive beskeder på direkte som hurtigt og let kan fjernes igen.

Både til kontoret og hjemmet

En magnetisk opslagstavle som også er et messageboard er effektiv til at skabe overblik i en familie eller til at overlevere vigtige beskeder til alle medarbejdere på kontoret.

Hverdagen for de fleste storfamilier eller hushold med mange mennesker er hektisk, og det er svært at huske alle pligter, aftaler eller gøremål for de enkelte beboere. En smart måde at skabe overblik og struktur er eksempelvis ved at skrive alle ugens dage på tavlen, hvor den enkelte har hver sin kolonne, hvor man så skriver alle ugens aftaler.

På kontoret er opslagstavlen også et smart og funktionelt redskab, hvor der kan hænges vigtige beskeder og oplysninger, eller der kan skrives direkte på tavlen. Opslagstavlen er en fast bestanddel i de fleste kontorer, skoler, institutioner og hjem. Udover at bruges til vigtige beskeder, er opslagstavlen også ofte stedet hvor der hænges vitser og avisstriber som medarbejdere eller lederen er faldet over, og som passer perfekt til kontorets situation og humor.

Se et udvalg af opslagstavler her: http://kontorting.dk/products/opslagstavler.aspx

Share

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. […] Opslagstavler er et smart og funktionelt redskab […]

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>