HomeAltaner › Nyd grillsæsonen på din altan

Nyd grillsæsonen på din altan

Altan (Foto: MinAltan.dk)

Altan (Foto: MinAltan.dk)

Sommerens varme temperaturer og lyse aftener indbyder i høj grad til at spendere størstedelen af sin fritid udenfor. Så det er i sommerhalvåret, at din altan for alvor skal tages i brug. Det er nemlig få ting, der er så skønne, som at kunne nyde sine måltider i solskin på altanen med udsigt over byen.

Grill dine måltider

Udendørs måltider henover sommeren er nærmest lig med at grille.

Det er meget få ting, der ikke kan grilles, og det benytter vi danskere os af i stor stil. Og bare fordi du kun har en altan, er grillede måltider bestemt ikke udelukket. Du må nemlig gerne grille på din altan, blot du tager dig dine forholdsregler.

Først og fremmest skal din grill stå stabilt. Ikke noget med at den kan rokke, da temperaturen hurtigt kommer op omkring 500 grader. I samme vending kan det nævnes, at du selvfølgelig ikke skal have brændbare ting liggende op ad grillen.

Derudover skal du sørge for at vejrforholdene er til det, inden du tænder op i grillen. Flyvende gløder i 3. etagers højde er ikke nogen god idé.

Sidst men ikke mindst skal du altid holde øje med grillen.

Ellers er der bare tilbage at ønske god fornøjelse med dit grilleventyr.

Mangler du altanen, så se bud på altaner her!

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>