HomeIndretning › Nomess – så holder du styr på dit rod

Nomess – så holder du styr på dit rod

Nomess gør hvad det hedder, sørger for der ikke er noget rod. (foto cahetu.com)

Nomess gør hvad det hedder, sørger for der ikke er noget rod. (foto cahetu.com)

Hvis man har børn, husdyr, en mand, eller selv er lidt af et rodehoved, ja så kan det være svært at holde sin bolig helt fri for rod. Og lige præcis rod i hjemmet er noget, mange kvinder har det svært med. På soveværelset ligger der tøj i bunker på gulvet, i køkkenet ligger knive, gafler og skeer alle sammen proppet sammen i den samme skuffe, og i stuen flyder der med legetøj.

Nogle synes, at det er hyggeligt med rod, men hvis du er en af dem, der gerne vil have lidt mere styr på dit rod – ligesom få organiseret dine ting bedre, så dit hjem fremstår pænt, ja så er det en god ide at investere i en række ” praktiske ting” til at organisere dit hjem.

Nomess laver gode løsninger til at organisere dit hjem

Mærket Nomess, der holder til i København, har for eksempel lavet en række produkter, der gør det lidt lettere at få organiseret sine ting. Her er tale om alt fra små gennemsigtige bokse til at holde styr på alle dine mange sko til smarte bøjler og knagerækker.

At få organiseret sine sko, kan for mange være lidt af en udfordring, og her er det smart med de gennemsigtige skobokse fra Nomess. Her kan du nemlig stable dine sko i bunden af dit klædeskab, og så er de samtidig praktiske, da de jo er gennemsigtige, og du derfor har det fulde overblik over skosamlingen.

På samme måde kan det være en god ide at investere i et dekorativt tøjstativ med nogle smarte bøjler på, så du kan hænge alle dine kjoler, jakker, nederdele eller skjorter på stativet og dermed få et overblik over de mest benyttede beklædningsgenstande. Metalbøjler kan være rigtigt dekorative at hænge tøjet på – og man kan sagtens købe nogle billige nogle på et renseri til 1-2 kroner stykket. Men det skal dog siges, at denne type bøjler godt kan ødelægge tøjet lidt, da de er noget skarpe. Derfor kan det være en god ide at købe nogle bedre metalbøjler til sit tøj, der er mere skånsomme for silkekjoler eller tynde skjorter.

Se et udvalg af ting til dit hjem fra Nomess hos Cahetu

Læs meget mere om Nomess her

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>