HomeDesign › Med Nomess genvinder du lækker struktur i din hverdag

Med Nomess genvinder du lækker struktur i din hverdag

Få styr på dit rod (foto cahetu.com)

Få styr på dit rod (foto cahetu.com)

Næsten alle hjem har dem. Rodekasserne, hvor gamle rudekuverter, klips, blyanter, sakse og andet godt fra havet finder vej hen fra tid til anden. Det er ikke til at undgå, når hverdagslivet skal hænge sammen, og det ind i mellem skal gå lidt stærkt. Men når de nu alligevel er der, alle de små og store kasser, hvorfor så ikke udnytte det. Hvorfor ikke gøre dem smarte og stilfulde at se på, samtidig med, at man finder en løsning, der skaber mere struktur. Det er muligt med mange af produkterne fra det danske firma Nomess Copenhagen. Hos Nomess er den grundlæggende idé at skabe orden i kaos. Designet er stilrent og lækkert samtidig med, at det er funktionelt. Med enkel rumopdeling bliver det næsten umuligt ikke at skabe en eller anden form for orden. Hvad siger du f.eks. til en en stilren A4-skuffe til papiret, der måske alligevel ligger og flyder på dit skrivebord. Eller hvad med en magasinholder i gennemsigtigt plast. Eller en holder, der inddeler dit make-up. Nomess er funktionel lækkerhed, når det er bedst.

Giv Nomess i indflyttergave

Nogle gange kan det knibe med kreativiteten, når man skal finde på gaver til folk i omgangskredsen – også når det gælder indflytterfester. For mange har alligevel købt eller fået det meste selv. Og hvad er så en god gaveidé? Hvad er det så lige man står og mangler i sit nye hjem. Her er opbevaringsæskerne fra Nomess et rigtig godt bud. Det er den slags gave, man ikke vidste, man havde brug for. Ligemeget alder og køn er Nomess nemlig stilren struktur for de fleste.

Køb Nomess her!

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>