HomeMadras › Madrasser til alle behov

Madrasser til alle behov

Køb en god madras i dag (Foto Tempur)

Køb en god madras i dag (Foto Tempur)

Madrassen er den vigtigste del af din seng. Det giver næsten sig selv, da det er denne, der støtter dig natten igennem, når solen går ned, og månen står op.

Der findes et hav af madrasser til forskellige behov, i forskellige materialer til alle salgs senge og alle slags mennesker. At finde den rette madras kan derfor være som at finde vej gennem de dybeste jungler. Et vigtigt trick når du køber ny madras er altid at prøve madrasserne, inden du køber nyt. Rådfør dig altid hos specialisterne. Fortæl dem, hvordan du sover oftest – i hvilken position. Fortæl dem også, hvilken type seng du har. Det er for eksempel rigtig vigtigt i forhold til, om du skal have en topmadras også eller en madras, der er designet til elevationssenge.

Madrasser af alle materialer

Det er ikke ligegyldigt, hvilket materiale din madras er lavet af. Nogle vil foretrække noget frem for andet, ligesom de forskellige materialer har sine fordele eller ulemper. Kun du ved, om du foretrækker en hård eller en blød madras, men få alligevel en specialist til at se på, hvordan din ryg ligger på den vilkårlige madras.

Der findes både skumgummimadrasser, latexmadrasser og springmadrasser. En fordel ved skumgummimadrasserne og latexmadrasserne er deres fleksibelhed, der gør, at den former sig fint efter din krop men samtidig absorberer stød. Ligger din makker altså uroligt, vil du ikke ligge og gynge i sengens anden side.

Springmadrasserne vil altid give en god støtte. Vælg gerne en hårdere springmadras og læg så en topmadras ovenpå. Springmadrassen er meget holdbar og har oftest en god luftcirkulation, der vil være god for din sengetemperatur.

Find madrasser her: http://www.sengespecialisten.dk/madrasser/

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>