HomeSenge › Madrasser – Luksus i sengen

Madrasser – Luksus i sengen

TEMPUR Deluxe madras (Foto: SengeSpecialisten.dk)

TEMPUR Deluxe madras (Foto: SengeSpecialisten.dk)

Det skal være lækkert at ligge i sin seng. Både når man kommer træt hjem fra en lang arbejdsdag, når man vågner søndag morgen osv. Godt sengetøj kan gøre meget. Er betrækket i god kvalitet og i behagelige farver, kan sengen se meget indbydende ud. Men er madrassen hullet og slidt, hjælpe det pæne ydre ikke, og man vil foretrække at slappe af i andre møbler. Har man derimod en madras af høj kvalitet, kan sengen blive et omdrejningspunkt i hverdagen.

Den personlige madras

Derfor bør man vælge en madras, som passer nøjagtigt til ens behov. Der er for eksempel forskel på, hvordan kroppe er bygget, og derfor også forskel på, hvad forskellige kroppe har brug for. Derfor er det optimale at vælge en madras, hvis hårdhed kan indstilles efter den, som skal ligge på den. Supplerer man den gode madras med en seng, som også kan indstilles, kan sengen i endnu højere grad blive det bedste møbel i huset. Derudover bør madrassen følge kroppens bevægelser i løbet af natten, sådan at der konstant er den rette støtte. Der er brug for luksus i sengen, og en god kvalitetsmadras er et godt sted at starte.

Læs mere om madrasser her.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>