HomeMadras › Madras kan ikke kategoriseres ”hård eller blød”

Madras kan ikke kategoriseres ”hård eller blød”

Brug god tid inden du bestemmer dig for en madras - det er vigtigt (foto sengespecialisten.dk)

Brug god tid inden du bestemmer dig for en madras – det er vigtigt (foto sengespecialisten.dk)

Er det tid til at ligge og slappe oven på en hård uge? Det er vigtigt at slappe af, når kroppen er træt, og man føler sig lidt travl. Måske stresset. I stedet for at lade det gå så langt ud som psykologtimer og lange snakke med en fremmed, du ikke kender, fordi du er ved at gå helt til hundene, så invester inden da i en ordentlig madras. Det kan dermed betyde, at du investerer i dit helbred. Med en ordentlig madras kan man håbe på, at du kan slappe bedre af og sove bedre om natten. Madrasser er meget forskellige, såvel som mennesker er. Derfor burde der være et match til dig. Den helt rigtige madras, som vil støtte op om dig og din krop. En madras skal støtte der, hvor der er brug for det, og indrette sig, der hvor der ikke er brug for den store støtte. Derfor kan man ikke sige, at en madras skal være hård eller blød, det er forskelligt alle steder på kroppen, hvor der er brug for støtte.

En madras til svage rygge og en skæv lænd

Når det nu er sagt, så er det en god funktion, når en madras kan støtte udsatte steder på kroppen. Der, hvor du måske kan forebygge at få skader – i takt med, at du ikke kommer til at vride kroppen mærkeligt eller ligger forkert, fordi madrassen indretter sig efter din krop.

Svage rygge og en skæv lænd er noget, som en madras kan hjælpe med. Men for at få den helt rigtige madras, og den helt rigtige vejledning, så kan det være en mulighed at gå ned til forhandleren og forhøre dig om dine madras-muligheder.

Se mere om din madras her

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>