HomeIndretning › Lysestager er ikke noget, man skal glemme i vindueskarmen

Lysestager er ikke noget, man skal glemme i vindueskarmen

En god lysestager kan man altid bruge (foto cahetu.com)

En god lysestager kan man altid bruge (foto cahetu.com)

Hvordan ser dit hjem egentlig ud? Er det fuldstændig rent, og er der ikke noget at finde på de kridhvide vægge, hverken af familiefotos, et billede malet af en god ven eller en børnetegning, som giver dig gode minder fra dengang, du selv var 12. Er der lysestager i vindueskarmen her? Er der møgbeskidt og ligger der og flyder tøj alle vegne, er opvasken ikke taget – og er der lysestager i vindueskarmen? Ligegyldigt, hvem du er og hvordan dit hjem ser ud, så er det aldrig for sent at proppe nogle lysestager i vindueskarmen – det er ligegyldigt, om dit hjem er rent eller ulækkert og støvet, om det er ejet af en rig familie eller en fattig familie, det kan altid lige bruge nogle lysestager hist og her – for der er ikke noget bedre end levende lys. Det skaber hygge og nærvær, og det er noget, som mange mennesker mangler i deres hverdag.

Glemmer du lysestagerne til hverdag?

Netop derfor er det så vigtigt at benytte dig af smukke og fine lysestager, når du skal tænde lys, for det kan give dig noget ekstra i hverdagen. Det er de små ting som lysestager, der gør, at det hele bliver en lille smule hyggeligere. Så hvorfor ikke forsøge at gøre tingene en lille smule hyggeligere med de her lysestager og glæde andre, men ikke mindst dig selv. Du kan jo eventuelt sætte dig med disse lysestager og en god bog eller se en film i lysets skær.

Klik her for lysestager

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>