HomeAltaner › Leg med de grønne fingre på din altan

Leg med de grønne fingre på din altan

Et par blomster eller en køkkenhave, op til dig (foto minaltan.dk)

Et par blomster eller en køkkenhave, op til dig (foto minaltan.dk)

Hvis du bor i et lejlighedskompleks, er det ikke altid nemt at komme til en have. Du har muligvis adgang til en gård – måske en hyggelig en af slagsen. Men det er stadig ikke det samme som at kunne dyrke sin egne ting. Så hvis du går rundt og savner at få hænderne i jorden, skulle du tage din altan i brug. Her kan man nemlig sagtens lave sin egen lille have med både blomster, træer og urter.

Basilikum eller buske?

Her er din chance for at lege indretningsarkitekt. Hvor store armbevægelser, du kan lave, afhænger selvfølgelig af, hvor stor din altan er i forvejen. Men de fleste har i hvert fald plads til nogle små bede. Start med at finde ud af, hvor de i så fald skulle placeres. Der er både mulighed for nogle kasser, der hænger på væggen, ned fra væggen eller på gelænderet. Desuden kan du også have krukker stående på gulvet. Herefter skal du finde ud af, hvad du gerne vil have i dem. I en blomsterforretning kan de fortælle dig hvilke blomster, der vil egne sig godt på altanen. Men du kan også gå en anden vej og plante en masse krydderurter – så har du dem friske, når du skal lave mad. Derudover er der også en del småtræer og buske, der med fordel kan bruges.

Mangler du en altan til at lave have på, klik her

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>