HomeNyt Hus › Lavenergihuse bliver lavet efter 2020-regler

Lavenergihuse bliver lavet efter 2020-regler

Værn om fremtiden med et lavenergihus

Værn om fremtiden med et lavenergihus

Hvorfor udsætte noget til i morgen, som allerede kan gøres i dag? Det har mange byggefirmaer tænkt over, og derfor bygger de nu lavenergihuse efter regler, der egentlig først gælder fra år 2020. Det er ambitiøse regler, der skal hjælpe os med at hjælpe kloden. Den klode, vi i alt for mange år har været ligeglade med, fordi vi har tænkt mere på os selv. Vi har tænkt på store biler og andet luksus, og det har kostet kloden dyrt. Heldigvis har byggebranchen nu sat sig selv i anden række, og de kæmper for, at miljøet igen kan komme på rette sport.

Alle kan vælge lavenergihuse

Hvis du går i byggetanker, så vælg et lavenergihus. Lavenergihuse er fremtiden. Men en fremtid du allerede kan vælge i dag, hvis du har modet til det. Et lavenergihus vil også i sidste ende spare dig mange penge. Vedvarende energi er nemlig billigere en olie og andre fossile brandstoffer. Så hjælp din pengepung, mens du også hjælper klimaet og miljøet. Det kan lade sig gøre at gøre en forskel.

Klik her for at læse meget mere om de smarte lavenergihuse.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>