HomeIkke kategoriseret › Lamelgardiner justerer lyset

Lamelgardiner justerer lyset

Fischer Lamelgardiner (Foto: Fischer-Danmark.dk)

Fischer Lamelgardiner (Foto: Fischer-Danmark.dk)

Har man de traditionelle stofgardiner står valget kun mellem lys og mørke. Der kan kun trækkes for eller fra. Men der er andre og mere fleksible løsninger, som gør dig i stand til at justere lyset i løbet af dagen. Lamelgardiner er smalle gardinbaner, som når de er trukket for vinduet, kan drejes og vendes med et snoretræk så de kun lader så meget lys komme ind, som du har behov for. Står solen skarpt på vinduet kan de justeres, sådan at lyset trænger ind uden at folk, der sidder i stuen bliver blændet.

Helt mørkt

Samtidig kan lamelgardinerne slutte helt tæt til, hvis der skal være mørkt. Ved at trække i snorene lukker banerne sammen til et tæt gardin, som hverken lader lys eller interesserede blikke slippe ind eller ud. Lamelgardinet er ideel til de store vinduespartier, men kan også sagtens bruges til almindelige vinduer, hvor særlig god lysregulering er nødvendig. Lamellerne kan fås i mange forskellige farver og mønstre, og du kan derfor indrette gardinet efter din øvrige boligindretning. Alt efter smag og behag kan de være anonyme og uforstyrrede eller en aktiv del af rummet ved hjælp af særlige farver og mønstre. Det er dig, som bestemmer.

Læs mere om lamelgardiner her.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>