HomeMøbler › Køb seng til dit barn og få et eventyr

Køb seng til dit barn og få et eventyr

Gør børneværelset helt specielt (foto sengespecialisten.dk)

Gør børneværelset helt specielt (foto sengespecialisten.dk)

En god seng er vigtig for, at du får en god søvn. Det gælder i den grad også for dit barn. Så hvis du venter et barn eller har et barn, der trænger til en ny seng, skal du overveje, hvilken seng der vil være den helt rigtige for dit barn. Det kan være svært at beslutte dig. Der er et hav af forskellige senge, og mange eksperter siger noget helt forskelligt, når de skal råde dig til, hvilken seng du skal vælge. En hvad med hvis sengen både kunne være god og en legeplads for dit barn om natten?

Senge kan også være en legeplads

Hvis dit barn alligevel skal have ny seng, så skulle du kigge på, om du ikke kunne slå to fluer med et smæk. Det vil med andre ord også sige, at du kan købe en seng, der både er god, men også kan fungere som en legeplads i dit barns værelse. Der findes utrolig mange varianter, og det er med at finde ud af, hvilken type dit barn helt vil have, og hvad der er plads til på værelset. Hvis det er en dreng, kan du få en seng, der for eksempel ligner en borg. Du kan også få sengen til at se ud som et slot, hvis det er en pige. På begge senge kan der monteres en rutsjebane, så det er sjovt at komme ned af sengen om morgenen. På denne måde kan det også bliver lettere og sjovere at stå op. Rutsjebanen kan også monteres, hvis det ikke er en køjeseng, men hvis det er, så kan du lave en hule under sengen. Fantasien har ingen grænser, når det gælder senge til børn.

Find en seng til barnet her!

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>