HomeKontor › Hvis du arbejder i print er fotopapir en nødvendighed

Hvis du arbejder i print er fotopapir en nødvendighed

Det rette papir gør en stor forskel (foto kontorting.dk)

Det rette papir gør en stor forskel (foto kontorting.dk)

Hvis dit arbejde involverer print af forskellige dokumenter, rapporter eller lignende, så er det nødvendigt for dig, at du også har en printer i hjemmet, for måske bliver du nødt til – i ny og næ – at sidde lidt hjemme og kigge på nogle ting. Desuden kan det være en fordel for dig at have en printer, hvis du skal have dobbelttjekket noget, som du lavede på arbejdet tidligere i dag. Man kan jo ikke rigtigt rette ting igennem med en kuglepen direkte på computeren, og derfor er udprint nødvendige. Til en printer har du behov for noget godt printerpapir, og det bedste printerpapir, som du kan få, det er faktisk fotopapir. Det kan lyde mærkeligt, men den bedste kvalitet af printerpapir er og bliver fotopapir – det er nemmere at skrive på, det er tykkere, det er pænere, og så er noget fotopapir faktisk også bedre for miljøet, hvis du køber den helt rigtige version af det.

Fotopapir i hjemmet er ikke kun til kontoret

Hvis du allerede har indkøbt fotopapir til hjemmet, så er det faktisk ikke kun dig, der kan høste succes af det. Har du børn i hjemmet, så er fotopapir enormt langt fra at være en dårlig idé at købe ind, for hvis du har fotopapir og får vænnet dine børn til at tegne på det, så kan du være sikker på, at du ikke behøver at ombetrække din hvide sofa for syttende gang. Har du fotopapir, er det nemlig tit sjovere for dine børn at tegne på det, for derefter eventuelt at få tegningerne indrammede, end det er at tegne på dine hvide vægge eller dine hvide møbler.

Fotopapir er altså ikke kun praktisk at have på hjemmekontoret til udprint og lignende, det er også en enormt smart idé at have for dig, der har børn i hjemmet.

Find fotopapir hos kontorting.dk

Share

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. […] Hvis du arbejder i print er fotopapir en nødvendighed […]

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>