HomeIndretning › Hvilket gardin skal du vælge?

Hvilket gardin skal du vælge?

Hvad med et simpelt rullegardin? (Kilde fischer-danmark.dk)

Hvad med et simpelt rullegardin? (Kilde fischer-danmark.dk)

Du er ved at indrette stuen, og det hele er egentlig på plads, men nu mangler du gardinerne. Du har ikke givet det så megen tanke. Hvordan skal de se ud? Hvad skal det være for en type? Skal de passe til nogle bestemte møbler eller måske en altan?Du er egentlig lidt på bar bund. Det er faktisk slet ikke så svært. Hvis du læser med her, så får du nogle få gode råd, som hurtigt vil spore dig ind på, hvilket slags gardin du skal købe.

Gode råd: Sådan vælger du dit nye gardin

Udvalget af gardiner er blevet større. Mulighederne er som sagt mange og spændende, derfor kan det være lidt svært at overskue. Du vil gerne finde det rigtige, og du har visse krav, og det er faktisk en rigtig god ide at starte med at liste dine krav op, for så er du allerede godt på vej.

Her er tre ting som du skal overveje:

  1. Først og fremmest skal du overveje det praktiske. Hvad har du egentlig behov for? Skal det kunne lukke lyset helt ude eller hører du til en af dem som gerne vil vågne af morgensolens stråler? Hvis du hører til den sidste del, så er et mørklægningsgardin en rigtig god ide.
  2. Derefter skal du se på, hvilken form dit gardin skal have. Her er det en god ide, at du kigger på selve vinduet og dets form. Skal det være lidt tunge gardiner eller lette? Det kan du selv bedst se. Samtidig husk på, hvilken stil du selv har. Kravet om formen skal også overholde den første overvejelse om det praktiske.
  3. Til sidst skal du overveje selve designet. Det handler om farverne og mønstrene. Nu har du jo selve typen og formen på plads, så sidste fase er egentlig bare sjov og ballade. Hvad vil du gerne udtrykke med dine gardiner? Det er en del af din boligindretning og din personlig stil.

Det var nogle korte og gode råd, som du hurtigt kan bruge, og hvis du først har overvejet disse tre ting, så er du godt på vej til at vælge det rigtige gardin.

Vil du have flere gode råd om gardiner og om, hvordan man vælger det helt rigtige gardin, så klik her!

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>