HomeSenge › Hvad siger din seng om dig?

Hvad siger din seng om dig?

Tempur Relaxation (Foto: SengeSpecialisten.dk)

Tempur Relaxation (Foto: SengeSpecialisten.dk)

En seng skal udfylde mange roller. Søvn er vigtig for alle mennesker, og derfor skal sengen være af god kvalitet, men samtidigt skal den passe ind i resten af indretningen i soveværelset.

Tænk både behov og stil

Der er mange ting, du skal tage stilling til, når du vælger din nye seng. Start med at overveje, hvad du og en eventuel partner har har brug for, for at kunne sove godt. Hvis det er forskelligt, skal I overveje at anskaffe to enkeltmadrasser i stedet for en stor.

  • Har I behov for en elevationsseng, eller er det tilstrækkeligt med en normal?
  • Hvor meget plads har I brug for? Så hvor stor skal sengen være?

Herefter kan du begynde at tænke i, hvordan designet skal være.

  • Skal stellet være kraftigt eller enkelt?
  • Går du efter en romantisk stil med et gammeldags trædesign, eller er det mere et enkelt stilrent stållook, du kan lide?

Den rigtige madras

Det er kan være svært at finde ud af, hvilken madras der vil være den bedste. Så det er altid en god idé at tage ned i en forretning og prøve dig frem. Brug tid på at ligge på madrasserne, så du kan mærke, om den er den rigtige for dig. Tjek hårdheden ved at føre en hånd ind under lænden, når du ligger på ryggen. Hvis der er megen plads omkring hånden, er madrassen for hård, mens den er for blød, hvis du skal mase. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge.

Læs mere her, hvis du vil have inspiration til, hvad du skal kigge efter ved ny seng.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>