HomeSenge › Hvad kan en god madras gøre for dig?

Hvad kan en god madras gøre for dig?

Dunlopillo vendbar madras (Foto: Sengespecialisten.dk)

Dunlopillo vendbar madras (Foto: Sengespecialisten.dk)

Hvor svært kan det egentlig være at få den søvn, man drømmer om…? Det handler vel bare om at børste tænder, tage tøj af og eventuelt iføre sig en pyjamas. Kravle under den kolde dyne, slukke lys, tv og computer og lukke sine øjne i? Ja, hvor svært kan det egentlig være. Svært – skal det viser sig. Mange voksne danskere har faktisk problemer med at falde i søvn – og generelt få sovet nok igennem natten. Undersøgelser viser, at op i mod hver 3. voksne lider af søvnforstyrrelser i højere eller mindre grad.

Hvad bunder søvnforstyrrelser i?

For omkring 10 procent af de berørte bunder lidelserne i alvorligere søvn-komplikationer, der kræver behandling af relevante fagpersoner udi søvnens verden. Men for langt de fleste af os andre handler det rigtig meget om at indføre de rette vaner, følge den rigtige livsstil og ikke mindst vælge den helt rigtige madras, så kroppen kan finde den nødvendige hvile – hele natten.

Det handler derfor om at undersøge markedet, grundigt, når man skal beslutte hvilken madras, der fremadrettet skal støtte din krop i alle de timer, søvnen nu en gang optager af døgnet. Det tager tid, og kræver et grundigt forarbejde. Men fortvivl ikke – der findes helt sikkert også én, der passer til dig.

Find en madras der kan afhjælpe søvnforstyrrelser!

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>