HomeIndretning › Højstol giver alle familiens medlemmer plads ved spisebordet

Højstol giver alle familiens medlemmer plads ved spisebordet

Få barnet med ved bordet fra starten (foto traevarer.dk)

Få barnet med ved bordet fra starten (foto traevarer.dk)

Det kan være et hyr at få en rolig aften ved spisebordet, hvis nogle af familiens medlemmer ikke er store nok til at sidde selv. Det findes der heldigvis en holdbar løsning på, som giver både dig og de mindste medlemmer en god oplevelse, når det er tid til aftensmad.

Løsningen er en højstol. Den findes i flere forskellige modeller, så du kan vælge den, der passer bedst til jeres behov.

Hvis jeres mindste stadig er meget lille, er en god løsning i forhold til en højstol at vælge en, der kan klipses til bordkanten. Samtidig har den også en tremme, man sætter omkring maven på barnet. Denne er let og lækker, tager ingen gulvplads og er nem at fjerne, når man ikke længere skal bruge den. Men der findes også højstole til børn, der er blevet for tunge til at sidde fast på bordkanten.

Højstole til større børn

Fordelen ved en højstol er, at den holder barnet sikkert på plads. Det vil sige, der ikke er nogen risiko for, at dit barn falder ned fra stolen midt under middagen. Det er både dejligt for dig som forældre og for barnet selv.

Når man sidder i en højstol, er man som regel spændt godt fast. Det gælder både i en lille og en stor højstol. De fleste kender formentlig højstolen, der har to plader – en man sidder på og en, man bruger til sine fødder. Her er der også mulighed for at sætte en tremme om maven og en strop imellem benene, så man ikke glider ud.

Begge plader kan justeres efter barnets størrelse. Og tremmen kan tages af, når dit barn er stort nok til at sidde selv. Det er en dejlig fleksibel løsning.

Det er altid rart at sidde hyggeligt til bords – vælg en højstol, så kan alle familiens medlemmer være med til middag.

Se på en højstol her

 

Læs mere om højtstole her:

Højstole til børnene skal først og fremmest være sikre

Share

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. […] Højstol giver alle familiens medlemmer plads ved spisebordet […]

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>