HomeIndretning › Hay sengetæppe tilfører ny farve til dit soveværelse

Hay sengetæppe tilfører ny farve til dit soveværelse

Hay sengetæppe, Hay, sengetæppe, soveværelse, indretning, tæpper

Hay sengetæppe, Hay, sengetæppe, soveværelse, indretning, tæpper

Vores soveværelse er personligt, og vi tilbringer mange timer her. Vi sover her, men tiden inden og efter søvnen er oftest hel unik. Her læser vi, ser tv, spiser, arbejder, putter, slapper af, tænker på dagen, vejen og livet. Og så er det også her vi laver børn og er intime med vores nærmeste. Netop fordi vi tilbringer så mange vigtige timer i vores soveværelse, så går vi også meget op i indretningen. Trænger du til ny energi i soveværelset, forandring og farver, så kan et sengetæppe fra Hay være en god løsning.

Sengetæpperne fra Hay er nogle af de mest solgte i danske boligforretninger, og det er der masser af gode grunde til. Sengetæpperne fås i mange farver og nuancer, og de pæne cirkler og trekanter giver et lækkert unikt look med ekstra finesse. Øjet elsker det.

Hay sengetæppe af tyk kvalitet

Et sengetæppe er ikke bare et sengetæppe. Det har Hay allerede fået overbevist mange danskere om. Hay’s sengetæpper er af tyk og lækker kvalitet, hvilket betyder at det både er rart at se og sidde på, men at det også kan holde til meget. Det kan snildt klare en tur i vaskemaskinen, og det er vigtigt, at du holder dit soveværelse rent og lækkert, så du kan sove ordentligt og sundt.

Sengetæppet kan desuden vendes, og det kommer i to forskellige nuancer og farver. Farvevalget er perfekt, fordi du kan skabe variation ved at vende tæppet. Samtidigt ligger nuancerne op af hinanden, så de klæder den øvrige boligindretning begge to.

Tæpperne er store, så de kan gå ud over hele sengen og gerne ned til gulvet. Det er pænest og lettest, når sengen skal redes.

Køb dit Hay sengetæppe her: http://www.cahetu.com/maerket/hay/sengetaepper.html

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>