HomeIndretning › Gør nætterne lysere med lanterner udendørs

Gør nætterne lysere med lanterner udendørs

Undgå totalt mørke ud af vinduerne (Foto Cahetu.dk)

Undgå totalt mørke ud af vinduerne (Foto Cahetu.dk)

Hvad er hyggeligere, end at sidde på en terrasse en kølig sommeraften med tæpper og så bare se ilden brænde i lanterner langs haven. Det er vist meget få ting.

Lanterner er en fantastisk løsning til at lyse din have op, når mørket sænker sig over det ganske land. Den knitrende ild er en langt mere naturlig og smuk løsning end de mange elektriske oplysningsmetoder, der findes i dag – og så bruger levende ild heller ikke strøm!

A2 Living – lys til hvert et behov

En mulighed, når du nu skal ud og købe lanterne er det danske firma A2 Living. De producerer blandt andet lanterner til udendørs brug. Lanternerne er lavet i kraftige gavaniserede materialer, og har derfor en enormt lang levetid, hvis man de bliver passet på. Alt er derudover udført i rustfrie materialer, så den danske vinter med al dens sne, slud, regn, vind og blæst kan bare komme an.

Lanternerne fra A2 Living ligger alt efter størrelse fra 279-349 kr. (Cahetu.com). for de penge får du altså et slidstærkt produkt, der udover det praktiske er genialt designet og udstråler eksklusivitet og kvalitet. Du kan, hvis du ønsker, også få vægophæng til lanternerne.

Se et udvalg af flotte udendørs lanterner her

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>