HomeSenge › Gode elevationssenge til dårlige rygge

Gode elevationssenge til dårlige rygge

En elevationsseng gør alle godt (foto sengespecialisten.dk)

En elevationsseng gør alle godt (foto sengespecialisten.dk)

Det gik godt på jobbet, der var fart på, hver dag kom nye børn til verden, du var dygtig. De nybagte forældre havde tillid til dig, og dine studenter så op til dig. En aften sidder du i en ambulance, en kvinde skal føde akut. Hendes hjemmefødsel gik skævt, og nu sidder du her, som hende der skal gøre forskellen for en anden. Og du glemmer dig selv. Barnet kommer til verden, moren har det godt, men et par uger senere er du på vej ud for at købe en ny seng. Du har fået en diskosprolaps. Din nattesøvn er skiftet ud med et virkeligt smertemareridt, og du bliver mere og mere irritabel. Det går ud over din familie, dine venner og mest af alt får din krop det ikke bedre, så længe du er spændt i kroppen og i dårligt humør. Løsningen viser sig, at du skal have en madras, der passer til din ryg. Og du skal have en seng, hvor du ikke skal vride dig fra morgenstunden. En elevationsseng, der får natten til at forsvinde i søvn, og dagen til at starte godt.

Elevationssengen der tilfredsstiller dine behov

Med elevationssenge kan du selv regulere, hvilken position du ligger eller sidder i. I stedet for hurtige, stive og ukontrollerede morgenbevægelser, kan du med fjernbetjeningen stille og roligt sætte dig op og strække benene. Hvis behovet er der, kan du også få indlagt elevations under knæene, så du kan få dem bukket uden selv at bruge kræfter. Ideelt til at få kroppen til at slappe af. Med medicin kan du komme et stykke af vejen, men det vigtigste er at få kroppen i ro. Derfor er det vigtigt at lægge mærke til, at du til elevationssenge selv kan vælge, hvilken madras der skal høre til. På den måde er du sikret, at din ryg og hele din krops behov bliver stillet bedst muligt.

Klik her og find udvalget af elevationssenge

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>