HomeNyt Hus › Funkishuse – Så er der rum til at være en familie

Funkishuse – Så er der rum til at være en familie

I et funkishus kan i alle få god plads (foto benee-huse.dk)

I et funkishus kan i alle få god plads (foto benee-huse.dk)

Ens hjem er vigtigt, for hvad er man da uden en tryg base, hvor tingene står, hvor de skal, og hvor man kan have kvalitetstid med sin familie. Måske skal familien udvides, og I overvejer at finde noget større at bo i for at tilgodese alles behov? Et funkishus er den gode løsning for den moderne familie. Med et nyt funkishus kan I tage højde for det hele, så der bliver rum til alle familiemedlemmer og rum, I alle kan mødes i.

Børnene vil elske at lege på hemsen i jeres nye funkishus

Det er bogstaveligt talt kun fantasien, der sætter grænser, når du selv bygger dit funkishus. Huset kan bygges i forskudte plan, der giver et spændende og anderledes udtryk til huset. Samtidig kan forskudte plan tage højde for udsigt og lysindfald på en helt anden måde, end hvis du er bundet til en bestemt form for konstruktion. Det er synd ikke at udnytte udsigten fra huset optimalt, og det kan du altså forebygge ved at tænke rum i alle retninger.

Der er også god mulighed for at have lidt ekstra højt til loftet. Det giver en helt anden rummelighed og kan tilføre huset enormt stor elegance. Vinduer kan placeres højt, og det giver det smukkeste lysindfald. Eller indsæt vinduer der er høje, fra gulv til loft, og få solen og naturen endnu tættere på.

De høje rum er også helt oplagte til, at man laver en hems. Hemsen kan både være en tilføjelse til rummet, hvor børnene kan lege, som var de i en hemmelig hule. Det kan også være en rigtig praktisk løsning på teenageværelset eller i soveværelset, hvor man gerne vil udnytte pladsen optimalt. Så kan man have læse- eller arbejdsmiljø i stueplan, og på hemsen kan man have sit sovemiljø. Det kan være rigtig godt at adskille disse ting, så man enten koncentrerer sig ved skrivebordet på sit værelse eller slapper godt af på hemsen.

Se på funkishuse her

Du kan også se på et længehus her

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>