HomeKontor › Få styr på dine planer med en årskalender

Få styr på dine planer med en årskalender

Hold styr på planerne med en kalender på kontoret foto kontortingdk

Hold styr på planerne med en kalender på kontoret foto kontortingdk

Hvem har fødselsdag hvornår? Hvor mange møder er der egentlig i uge 2 og hvordan var det du med ferie og kollegaens orlov? Der er så mange ting at holde styr på og det kan en årskalender hjælpe dig med. Du kan både bruge en årskalender på dit arbejde til at få overblik over månederne eller du kan bruge den i hjemmet til at få styr på fødselsdage og fester. En årskalender er en kalender, der viser hele kalender året og som starter fra januar til december. Nogle kalendere fås så du skal vende dem om efter juni. Dette er for at kunne lave dem i små og samtidig gøre den læselige på afstand.

 

Hold overblik over forretningsstrategi

Årskalendere er ofte i lavet i hårdt pap og hænges typisk op ved siden af eller på en opslagstavle er. De er beregnet til at holde overblik. Du skriver altså sjældent lange noter på de årskalendere, du hænger op. Du kan også vælge en årskalender i bogform eller der er lavet som et kladdehæfte, du hænger op og hver måned vender en side. Denne type kalender har dog andre funktioner end den klassiske årskalender. Disse er ofte beregnet til flere noter og beskeder og når du leder efter dem, så hedder de typisk bare kalenderbog eller bare kalender.

 

En stor årskalender til virksomhedens fødselsdage

Det er dejligt at blive fejret på sin fødselsdag, men det er ikke altid lige til at huske at fejre andre, for hvornår er det nu, de har fødselsdag? Særlig kollegaer har man en tendens til at glemme. Hæng derfor en stor årskalender op med alle ansattes eller alle i afdelingens fødselsdage. Det giver overblik og en god lille viden om dem, du arbejder sammen med.

 

Find en stor, flot årskalender eller en lille smart en på www.kontorting.dk.

 

Læs også:

Ryd op i dine ting med et nøgleskab

En elefantfod er praktisk og anvendelig på lageret

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>