HomeAltaner › Få et pust ude fra med franske altaner

Få et pust ude fra med franske altaner

En fransk altan er næsten essentiel om sommeren (foto minaltan.dk)

En fransk altan er næsten essentiel om sommeren (foto minaltan.dk)

Franske alterne er en meget lille altan, eller en indbygget altan, som praktisk talt er en dør, der går indad på en bygning i mindst første sals højde. Foran halvdelen af døren er der et gitter, så det ikke bare er en dør ud i ingenting.

Få ekstra lys

Selvom franske altaner er små, så kan de gøre store forskelle i en lejlighed eller et hus. Franske altaner giver lyd og luft til værelset og hvis du ikke har mulighed for eller vi have en almindelig altan, så er en fransk altan en rigtig god mulighed.

 

Franske altaner giver mere end bar et stort vindue. Franske altaner giver dig mulighed for at inviterer morgensolen ind i soveværelset og for at spise frokost ude, men stadig inde. Du lukker simpelthen bare døren op, så har du næsten en overdækket altan. Fordi franske altaner ikke et reelle altaner, men en dør ind til et værelse, så får du også en meget privat altan med en fransk altan. Her kan du eksempelvis solbade uden at naboen kan følge med.

Gør dit hus attraktivt for køber med franske altaner

Hvis du står og skal sælge dit hus eller lejlighed, så er der nogle ting, du kan gøre for at gøre dit hus eller lejlighed mere attraktivt, så du kan få den bedst mulig pris for huset eller lejligheden. Nogle vælger at skifte badeværelse eller køkken eller at få malet hele huset. Du kan også vælge at få et par franske altaner. Franske altaner tilfører nemlig rummene det attraktive lys, som mange købere er ude efter og er langt billigere, end at få installeret et nyt køkken.

 

Desuden er franske altaner gode, for de kan nemt installeres og det er ofte ikke svært at få lov af boligforeningen til at lave franske altaner, fordi de sjældent generer. Du kan vælge at lave en fransk altan et sted, hvor der i forvejen er et vindue og dermed spare lidt arbejde.

 

Du kan læse mere om franske altaner på www.minaltan.dk

 

Læs også

Brug din altan om efteråret og vinteren

Skab mere lys i dit liv

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>