HomeAltaner › Få det optimale ud af din altan med altan inspiration.

Få det optimale ud af din altan med altan inspiration.

Ny Altan (foto: minaltan.dk)

Ny Altan (foto: minaltan.dk)

Der findes mange forskellige typer altaner, der både varierer i størrelse og materiale. Men fælles for dem alle sammen er, at de er uundværlige i lejligheder. Når man bor i en lejlighed, har man nemlig ikke den samme mulighed for at nyde den friske luft for sig selv, som man har når man bor i et hus. Mange får dog ikke den optimale glæde af deres altan, hvilket i høj grad skyldes, at de ikke er klar over, hvor mange muligheder altanen giver. En altan er nemlig ikke blot et sted, hvor man kan sidde og nyde en god kop kaffe.

Få fornyet inspiration til din altan

Det er naturligvis klart, at en altans muligheder kan blive begrænset af dens størrelse. Nogle altaner er nemlig blot så små, at man kun lige kan have en enkelt stol stående på den. Dette er dog kun tilfældet for de færreste altaner. Og en altan behøver faktisk ikke at være specielt stor, før man virkelig får mange muligheder for at bruge den til flere ting. Når man lige har fået sin altan, har man sikkert et hav af tanker om, hvordan man skal indrette altanen. Men på grund af den travle hverdag, kan disse planer hurtigt blive smidt væk. Men det kræver ikke specielt mange ressourcer, at få altanen til at se godt ud.

Praktisk inspiration til din altan

Det er nemlig muligt med få simple tricks, at indrette altanen på en hyggelig måde, uden at det kræver ret meget vedligeholdelse. Ønsker man eksempelvis lidt grønt på sin altan, i form af fine planter, der giver fornemmelsen af at være tæt på naturen, kan man købe nogle smarte selvvandingspotter, som automatisk doserer vandet til planterne. På denne måde kan man koncentrere sig fuldt ud om, at nyde sin dejlige altan.

Find mere altan inspiration ved at besøge hjemmesiden

Få mere inspiration:

Altaner i København? Udnyt den ekstra plads

En ny altan giver udendørs hjerterum til hele familien

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>