HomeIkke kategoriseret › Få styr på rodet med opbevaringsbokse

Få styr på rodet med opbevaringsbokse

Opbevaringsbokse hjælper med at få styr på rodet (Foto Cahetu.com)

Opbevaringsbokse hjælper med at få styr på rodet (Foto Cahetu.com)

Alle unge kender det. Nogle gange roder det altså bare lige rigeligt derhjemme i hybelen, og når man så endelig sætter sig for at rydde op, så er der ingen steder at sætte tingene hen.

Det er nemlig en af de bedst bevarede hemmeligheder ved at flytte hjemmefra, at man aldrig, og der blev sagt aldrig, kan have for mange opbevaringsbokse. Især ikke i dag, hvor der findes så mange fede og billige løsninger på dette område.

De klassiske

Vi kender den alle sammen. Hvad end, du køber dem i Tiger, IKEA eller et helt tredje sted, så kender vi alle de sorte bokse med låg, som man selv lige skal samle. De koster praktisk talt ingenting, og de er okay. Men lad være med at nøjes, når alternativerne er bedre. Et eksempel kunne være Manostiles, der designer opbevaringsløsninger til boliger.

Lige nu kan man på Cahetu.com få et sæt med seks bokse fra Manostiles til kun 249 kroner (set d. 12/5-2012). Boksene er i grå nuancer, og hver boks har sit eget mønster. Det er altså pengene værd, for der får du et væsentligt federe produkt, end Tiger og IKEA umiddelbart ville kunne fremskaffe.

Tjek eventuel resten af Cahetus opbevaringsbokse ud her:

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>