HomeIndretning › Få et mandigt hjem med et barskab eller vinreoler

Få et mandigt hjem med et barskab eller vinreoler

En flot vinsamling i hjemmet kan gøre det lidt mindre feminint (traevarer.dk)

En flot vinsamling i hjemmet kan gøre det lidt mindre feminint (traevarer.dk)

Står du som mand og skal flytte sammen med din kæreste? Ja så er du nok også en af dem, der frygter, at dette fælles hjem bliver en lyserød fælde af nips, stearinlys og duftlys, blomstrede duge og små farvede puder over alt. Du har måske allerede givet afkald på dit kæmpestore TV eller din sorte slidte læderstol og er ved at være godt træt af det, for du vil ikke bo i et udelukkende kvindehjem.

Her kommer et par gode råd til, hvordan du gør hjemmet lidt mere mandigt.

Vinreol og barskab både pynter og er praktisk

Først og fremmest er det vigtigt, at du gør dig klart, hvilke af dine møbler og ting, der betyder noget for dig. Har du et stort musikanlæg, som du bruger hver dag og har sparet op til i mange år, eller en stor LP-samling på flere hundrede plader, så skal du simpelthen insistere på, at tage det med ind i jeres fælles hjem. Det er ikke noget med bare at lade din kæreste bestemme det hele – nej I skal begge to være der og bo der, og derfor skal alle dine yndlingsting og have en plads i jeres fælles hjem.

Herudover kan det være en god ide at købe et par ting, som kan gøre lidt op med alt det kvindelige i hjemmet. Det kan for eksempel være en hylde i reolen, der er beregnet som barskab. Her kan stå nogle flotte dekorative flasker med whisky, eller hvad man nu er til. Det kan også være en stor vinreol, hvis du går lidt op i gode rødvine. Det kan din kæreste sikkert også sagtens gå med til, for det ser faktisk ret flot ud i hjemmet også med sådan en reol. Og så er det da en ekstra bonus altid at have et par flasker stående til en festlig aften.

Find vinreoler hos trævarer.dk

Læs mere om vinreoler her

Share

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. […] Få et mandigt hjem med et barskab eller vinreoler […]

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>