HomeIndretning › Få et friskt og velduftende hjem med duftpinde

Få et friskt og velduftende hjem med duftpinde

Duftpinde kan hurtigt skabe en hyggelig atmosfære (foto cahetu.com)

Duftpinde kan hurtigt skabe en hyggelig atmosfære (foto cahetu.com)

Der er ikke noget værre end at komme hjem til sit hus efter en hel dag på jobbet, blot for at konstatere, at der vist ikke lige blev luftet ud i morges. At kattebakken er lidt for overfyldt, og at skraldespanden med resterne af den chili con carne, du fik i aftes, ikke lige kom i affaldscontaineren. På samme måde kan lugten fra et badeværelse og afløbet også godt tage pusten fra de fleste.

Løsningen på en indelukket eller ubehagelig duft kan være at købe nogle duftpinde, der kan sprede en behagelig duft i hjemmet.

Duftpinde er dekorative og fås i mange dufte

Duftpinde kan fås med mange forskellige dufte – Citron, lavendel, appelsin eller vanilje. De fungerer på den måde, at du har 2 store cylinderformede glas med en duftende væske, som du kommer nogle aflange træpinde ned i. Her suger pindende så den duftende væske til sig, så der langsomt breder sig en behagelig duft i hjemmet. Pindende gør, at duften ikke bliver for voldsom, men bare helt tilpas. Og så er det smarte jo, at man kan vælge helt sin egen yndlingsduft.

Man kan for eksempel stille sine duftpinde på badeværelset eller i soveværelset. Det gode ved duftpinde er, at de ikke ryger på samme måde som for eksempel duftlys, som kan være træls at have til at stå på et badeværelse. Desuden kan duftlys også dufte meget kraftigt, og det undgår du med duftpinde, der blot udsender en svag og behagelig duft. Det andet smarte ved duftpinde er, at de er yderst dekorative og vil passe godt som pynt på et badeværelse.

Du kan skifte dine duftpinde ud efter nogle uger, da de mister duften efterhånden som tiden går.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>