HomeNyt Hus › Er det et længehus, du skal bo i?

Er det et længehus, du skal bo i?

Dit nye hjem? (foto ltm.dk)

Dit nye hjem? (foto ltm.dk)

Hvis du vil bo i et længehus, så skal du ikke vente længere. Et længehus er et parcelhus. Det er en anden måde at bo på, end hvis du bor i en lejlighed eller inde i byen. Et parcelhus er et fritliggende hus med have beregnet som bolig til en familie. Du ser måske længehuset for dig med et lille, dansk flag uden foran, som står og svajer i vinden. Det er oftest sådan, man opfatter længehuse og parcelhuse i det hele taget. Udtrykket med parcelhuse, som er længehuse, stammer fra 1960’erne, hvor de store grundarealer af jord til parceller til byggeri af boliger tog fart. Det var virkelig populært om op gennem 1960’erne, fordi der lige var plads til en lille familie med et barn eller to i lænehusene. Der var en grund til, at det var så populært dengang. Længehuset er nemlig meget praktisk, og pladsen bliver udnyttet ordentligt. Derfor bor man måske på et lidt mindre areal end i en villa, men man kan måske udnytte pladsen lige så godt.

Er du selv et længehus i person?

Måske du selv er et længehus? Det kan måske være, at du ser dig selv på helt samme måde. Ikke skal bruge så meget plads i din egen person, men er praktisk og anvendelig. Det kan også være, at du er god til at indrette dig hurtigt efter andre mennesker. Så er det måske huset for dig – og din familie.

Klik her for at se et længehus

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>